Cos 0
  • Cosul este gol
 / Despre Minoxidil

Minoxidil 5% Kirkland vs Minoxidil 5% Rogaine

Alegerea unui produs MINOXIDIL pentru a combate căderea părului nu este întotdeauna cea mai ușoară alegere. Există o varietate mare de mărci diferite pe piata, dar alegerea se referă, de obicei, fie la Rogaine, fie la Kirkland. La prima vedere produsele sunt foarte similare: ambele folosesc același ingredient activ, minoxidil, pentru a contracara pierderea părului. Ambele oferă, de asemenea, același procent de minoxidil pentru bărbați la 5%.
 / Despre Minoxidil

Ce este Minoxidil?

Kirkland minoxidil este un produs Costco, si este cel mai popular produs de regenerare a parului de pe scalp sau cel de pe barba pe baza de minoxidil, deoarece este de buna calitate, la un pret rezonabil.Minoxidilul este substanta de baza, care nu se regaseste doar la Kirkland ci in...

 / Despre Minoxidil

Cum functioneaza minoxidil?

Minoxidil revitalizeaza foliculii de par care s-au retractat de-a lungul timpului si creste dimensiunea lor. Folosind Minoxidil zilnic, foliculii isi maresc dimensiunea si durata fazei de crestere. Se pot produce in cele din urma fire de par mai groase si mai lungi.

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru web. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.