Cos 0
 • Cosul este gol

Ghid complet de a creste barba cu minoxidil 5%

Este timpul să iti crești barba pe care nu ai crezut niciodată că o poți avea! Acesta este ghidul de a creste  o barbă ideala in mai putin de 1 an

 

De ani buni, bărbații folosesc minoxidil pe fețele lor pentru a ajuta la promovarea creșterii barbii. Minoxidil este un vasodilatator antihipertensiv, care a fost inițial folosit ca medicament pentru tensiunea arterială pentru cei cu tensiune arterială ridicată. Soluția topică a apărut după efectele secundare notate ale luării de minoxidil: creșterea părului. Cam peste tot.

Folosit astăzi pentru a ajuta la recresterea părului de cei care suferă de chelie în zona vertexului, minoxidilul stimulează foliculii și îi revigorează. Odată ce tratamentul este oprit, părul moare din nou, iar individul începe din nou la chelie. Ce înseamnă asta pentru barbă? Nimic. Bărbații care suferă de o lipsă de păr facial,nu isi pierd barba dupa tratament. Ceea ce  face Minoxidil-ul este să stimuleze foliculii care sunt acolo. În timp și daca se aplica zilnic, barba crește la fel ca oricare alta.

 

Atunci de ce nu recomandă mai multe persoane cu minoxidil? În momentul de față, mulți se tem de necunoscut. Nu au fost efectuate studii clinice cu utilizarea solutiei pe fața unui bărbat. Acesta este motivul pentru care în Statele Unite nu este aprobat FDA. Ceva care nu este aprobat de FDA nu înseamnă neapărat că este mai nociv, ci că a fost testat și nu este recomandat. Majoritatea oamenilor au folosit minoxidil si au avut rezultate de succes.

Deci chiar merge? Exista dezavantaje?

Da! Cu siguranță funcționează. Există dezavantaje ale utilizării acestui medicament pe față;Nu toata lumea a avut parte de aceste reactii secundare, dar haideti sa va prezint reactiile adverse ca sa stiti la ce va puteti astepta:

 • deshidratarea pielii

 • cresterea parului in alte parti

 • iritatii ( in cel mai rau caz)

Bine, știu efectele secundare. De unde să încep?

În primul rând, vei dori să înveți cum să folosești solutia. Este mai bine să înveți înainte de a cheltui banii câștigați cu greu! Nu este dificil, dar necesită consecvență și răbdare. Iată o metodă privind modul de aplicare a minoxidilului.

Cum se aplică Minoxidil lichid:

 1. Spălați bine fața.Folosiți un săpun destinat feței sau pur și simplu folosiți apă simplă
 2.  Măsurați 1 ml * cu picătorul inclus, la linie.
 3. Începeți să puneți picături mici pe față, numai în zona bărbii până când aplicatorul este gol. 
 4. Folosind două degete sau picătorul în sine, frecați ușor soluția cu un pic de presiune. Spălați-vă bine pe mâini cu săpun.

 

Cum se aplica Spuma Minoxidil:

 1. Spălați bine fața. Folosiți un săpun destinat feței sau pur și simplu folosiți apă simplă.
 2. Clătiți degetele cu apă rece. Spuma se va dizolva rapid dacă mâinile dvs. sunt calde, astfel încât să le faceți plăcute și răcoroase.
 3. Aplicati spuma pe degete - 1 ml (cat o nuca) si aplicati pe barbă. Spălați-vă bine pe mâini cu săpun.

Nu este dificil de aplicat, așa că nu va faceți griji că „o faceți greșit”. Chiar nu este cazul. Atâta timp cât acesta ajunge pe piele și îl freci puțin și lasi solutia 4 ore, ești ok. După patru ore, puteți clăti sau spăla fața și aplicați o loțiune de față, dacă este nevoie. Unii oameni aleg să nu clătească minoxidilul până la următoarea aplicație și aceasta metoda este în regulă. Puteți chiar să o aplicați noaptea, să o lăsați să se usuce puțin, apoi să dormiți.

Cât timp va trebui să folosesc minoxidil?

Procesul este oriunde de la 6 luni la doi ani. Cu cât vezi mai repede rezultatele, cu atât mai devreme te poți aștepta să nu mai folosești minoxidil. Călătoria ta personală va dicta când ar trebui să încetezi să folosești minoxidil și, în general, atunci când ești mulțumit de creșterea barbii tale. Odată ce barba ta este acolo unde vrei, atunci vei putea opri utilizarea acesteia. Nu va scădea în timp. Pariul cel mai sigur este să continui să folosești minoxidil până când părul facial este terminal. Odată ce este negru și gros, atunci trebuie să începi să ieși încet din rutina de aplicare.

 

Super. Asta pare destul de ușor. Altceva ar trebui să știu?

Am creat o pagina cu intrebari frecvente pe care o poti vizita aici

 

 \

 

Comanda aici - pagina de comanda.

 

 

comentarii (2)

 • avatar
  Laurentiu

  la aprilie 14, 2020 12:10

  Salut Andrei, trebuie sa lasi parul sa creasca, deci nu recomand barbierirea, poti sa il tunzi putin cu aparatul.. Acel puf se va transforma intr-un fir de par matur si gros. Succes pe mai departe.

 • avatar
  Andrei

  la aprilie 14, 2020 12:08

  Am 17 ani și mustata a început și pe părți am de la perciuni in jos un pic de par in rest am puf sau un fel de par blond și folosesc de 3 săptămâni și 2 zile ce trebuie sa fac sa rad puful sau să îl las să crească că se face par ? Vreau un răspuns rapid pliz

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru web. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.