Cos 0
  • Cosul este gol

Cum aplic Minoxidil pentru barba si scalp?

Se aplica aproximativ 1ml de solutie in zona unde vrei sa iti creasca parul, de 2 ori pe zi dimineata si seara, dupa care se lasa pe fata 4 ore. 

 

In cat timp se vad rezultate?

Din moment ce parul normal creste numai 1-2cm pe luna, cresterea parului in urma tratamentului cu Minoxidil are nevoie de timp. La inceput, parul nou crescut apare moale, pufos si incolor. Dupa utilizare indelungata, parul va creste avand aceeasi culoare si grosime ca alte fire de par de pe scalp. Este nevoie de timp pentru a creste parul. Aveti nevoie sa folositi produsul de 2 ori pe zi, pentru 2-3 luni inainte sa observati cresterea parului. Rezultatele si succesul dumneavoastra poate depinde de aplicarea corecta si dozare, amintiti-va sa aplicati Minoxidil de doua ori pe zi, in fiecare zi, direct in zona unde vreti ca parul sa creasca.

Ma pot barbierii in timp ce folosesc tratamentul pentru barba?

Nu recomand bărbieritului cu lama. Puteți sa tundeti cu aparatul dacă va creste prea mult. Important este sa nu rupeti firele noi crescute. La început o sa crească firicele galbene și tot folosind ele devin mai puternice și mai negre.

Ce este Minoxidil?

Minoxidil este primul si singurul tratament impotriva caderii parului care este dovedit clinic ca ajuta la regenerarea parului. Minoxidil ajuta la inversarea procesului de cadere ereditara a parului.

 

Cum functioneaza Minoxidil?

In caderea ereditara a parului, combinatia intre ereditate, hormoni si varsta determina o scadere progresiva sau miniaturizare de anumiti foliculi ai scalpului. In timp, cu cat faza activa de crestere a parului devine mai scurta, faza de odihna devine mai lunga. In cele din urma, cresterea parului nu va mai avea loc. Mecanismul exact de functionare a solutiei Minoxidil este incert. Cu toate acestea, cercetatorii cred ca Minoxidil functioneaza in parte, prin extinderea partiala a foliculilor de par si inversarea procesului de miniaturizare. Prin largirea foliculilor miniaturizati, faza de crestere a parului este prelungita, si va permite parului sa arate mai gros si mai lung. Si cu mai multi foliculi in faza de crestere, in acelasi timp, este posibil sa vedem o acoperire mai buna a scalpului.

 

Care sunt efectele secundare in urma tratamentului cu Minoxidil?

Unele persoane pot experimenta mancarimi sau iritatii pe scalp, sau uscarea acestuia. Daca starea persista, opriti utilizarea si consultati medicul dumneavoastra. Pentru barba, exista posibilitatea de deshidratare intrucat produsul contine alcool. Recomand folosirea unei creme hidratante in mijlocul zilei.

 

Exista medicamente care pot interectiona cu Minoxidil?

In urma studiilor producatorului, nu exista in prezent interactiuni medicamentoase asociate cu medicamente administrate pe cale orala si tratamentul cu Minoxidil. Nu trebuie sa folositi Minoxidil daca urmati alte tratamente medicamentoase pe pielea capului.

 

Am omis o doza de Minoxidil. Caderea parului va incepe din nou?

Daca uitati 1 sau 2 doze de Minoxidil, trebuie doar sa continuati cu urmatoarea doza regulata. Noi nu recomandam sa incercati sa compensati dozele uitate. Una sau 2 zile sarite nu vor afecta pe termen lung regenerarea parului, atata timp cat veti relua utilizarea regulata.

 

Cum folosesc Dermaroller-ul?

Dermaroller-ul de 0.3mm se foloseste zilnic dupa ce ati aplicat solutia de Minoxidil pe suprafata unde vrei sa creasca parul.

 

La ce este bun Dermaroller-ul?

  • Accelereaza rezultatele.
  • Promovează întinerirea pielii și îmbunătățește alopecia.
  • Stimulează producția de colagen.
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru web. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.