Cos 0
  • Cosul este gol

Alegerea unui produs MINOXIDIL pentru a combate căderea părului nu este întotdeauna cea mai ușoară alegere. Există o varietate mare de mărci diferite pe piata, dar alegerea se referă, de obicei, fie la Rogaine, fie la Kirkland. La prima vedere produsele sunt foarte similare: ambele folosesc același ingredient activ, minoxidil, pentru a contracara pierderea părului. Ambele oferă, de asemenea, același procent de minoxidil pentru bărbați la 5%.

Kirkland este privită pe scară largă ca versiunea „generică” a Rogaine Extra Strength.

Ca în cazul tuturor medicamentelor generice, costul este mai mic decât versiunea de marcă, dar știința din spatele produsului este aceeași. Până de curând, Rogaine avea un avantaj față de Kirkland: oferea un produs din spumă preferat de unii bărbați, lucru pe care Kirkland nu a reușit să îl facă, deoarece minoxidilul cu spumă generică nu fusese aprobat. Unii bărbați au susținut că spuma a funcționat mai bine pentru ei, în timp ce alții au preferat-o pur și simplu datorită vitezei cu care s-a uscat și a lipsei reziduurilor de la utilizarea sa.

Rogaine nu mai are avantajul, deoarece Kirkland are acum un produs minoxidil din spumă pe piață, care funcționează identic cu spuma Rogaine, dar la fel ca în cazul produselor  spuma Kirkland este considerabil mai ieftină decât cea de la Rogaine.

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru web. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.