Cos 0
  • Cosul este gol

program-afiliere-rogrow-castiga-bani-online 

Acest program de afiliere este menit sa te ajute pe tine sa iti cresti veniturile,dar si sa ajutam oamenii sa ajunga la obiectivelor lor prin produsele noastre.

 Daca ai un salon, frizerie, coafor, blog, un cont de Instagram sau Facebook si vrei sa castigi bani promovand magazinul nostru te invitam sa te inscrii in programul nostru de afiliere. Pentru fiecare vanzare realizata vei primi un comision de 8.5% din valoarea comenzii.

Asta nu este tot, noi vrem sa facem lucrurile cat mai competitive asa ca cei mai bun afiliati vor avea alte bonusurui de performanta si premii.

Un alt beneficiu pentru voi, este ca noi avem cele mai bune preturi pe piata la tratamentele Minoxidil, deci jumatate din treaba este facuta, ceea ce va duce la o vanzare de succes in cele mai multe cazuri.

Plata se realizeaza cand vrei tu, prin ce metoda vrei tu, dupa ce vanzarile tale au fost confirmate: Transfer card Revolut, Transfer bancar.

 Inscrie-te chiar acum in programul de afiliere si mareste-ti veniturile lunare intr-un mod cat se poate de simplu printr-un email la adresa [email protected]

 

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru web. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.